Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina – zapowiedziane zmiany

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­No kur.. kata była jedną z moich ulubionych. Mam nadzieję że jednak jej nie ruszą, a jak już to zwrócą mi rp za 3 skiny do niej i pz na nią, bo ja takiego shitu już nie będę chcieć.

­

Opublikowano

Szoda Katariny, dobrze że rzadko nią grałem to zbyt mnie to nie rusza xD

Zmiany Annie mogą być ciekawe, a co do Fizza to zobaczymy jak wprowadzą

Opublikowano

Jak zniszczyc champa na conajmniej  2lata : 

- zmniejsz przyrost statystyk

- usun core item

- zamien co najmniej 1 przelicznik ap na ad na postaci ap 

- zmniejsz bazowy damage

- zwieksz cooldown

- przed glownym nerfem wprowadz 10 mniejszych zeby mysleli ze "przynajmniej ulta nie znerfiono" 

Gotowe. Kata <40% win rate incoming

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie dla tego ta gra sama upadnie za nie długo bo po prostu robi się c*****a psują ją na każdym kroku myslmy jak rito

Dodajmy nowego championa (Tak op że potem bedziemy go nerfić przez nastepne 10 patchy)

Poczekajmy do nastepnego patcha aż ludzie go ogarna i kupią KONIECZNIE NA RP NAJLEPIEJ RP KUPIONE PO WYJSCIU CHAMPIONA

nerf :) cos typu nowa cassio - s**t nowa kata - s**t   czego sie nie dotkną to spierdolą

kwwLI6C.png

Opublikowano

Kate spierdolili ?

Właśnie dla tego ta gra sama upadnie za nie długo bo po prostu robi się c*****a psują ją na każdym kroku myslmy jak rito

Dodajmy nowego championa (Tak op że potem bedziemy go nerfić przez nastepne 10 patchy)

Poczekajmy do nastepnego patcha aż ludzie go ogarna i kupią KONIECZNIE NA RP NAJLEPIEJ RP KUPIONE PO WYJSCIU CHAMPIONA

nerf :) cos typu nowa cassio - s**t nowa kata - s**t czego sie nie dotkną to spierdolą

Co chcesz od cassio ? Zbuffowali ją a nie znerfili. Zajebista pasywa.

Opublikowano

No to teraz dosypali do pieca przed jutrzejszym sezonem. Kata spadła na dno, zero DMG z Shunpoo, Q znerfione razem z W i pasywką. Bieda totalna, Fizz również kiepsko się zapowiada. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

zamiast przykładowo usunąć teemo to nerfią katarine >.< Normalnie to już nie będzie to samo co wtedy ale cóż.. trzeba żyć dalej

Opublikowano

Katarina umiera, usuwają najlepszy przedmiot do carry no i jeszcze totalnie nerfią... Cóż lepiej dla mnie bo tymi postaciami nie grałem, a tylko denerwowały! xD­

Opublikowano

zamiast przykładowo usunąć teemo to nerfią katarine >.< Normalnie to już nie będzie to samo co wtedy ale cóż.. trzeba żyć dalej

xD Czego by mieli usuwać to g****o? Nikt nim nie gra po nerfie a przed nim tez nim nikt nie grał dopiero jak muczu go spopularyzował. IMO do póki kata będzie miala ulta i pasywke będzie wciąż op. Fakt ze juz nie będzie ściągać wszystkiego na combo w każdym etapie gry ale myślę ze mocno nie dostanie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...